Vetura me e bukur për vitin 2016, që ka marrë këtë epitet në enventin e madh “International Automobile Festival”, ka arritur sot në Prishtinë.

Importuesi ekskluziv, Auto Mita, bën të ditur se kjo veture do të ketë çmimin fillestar – për versionin dCi -22,500 euro dhe se do të mund të blihet me këste prej 249 euro në muaj.

Gjithashtu, si dëshmi e kualitetit, vetura do të ofrohet me opsionin e garancionit prej pesë viteve.