Ulja galuc aktivizon grup të madh muskujsh të cilët aktivizohen njëkohësisht, duke i bërë ato më të forta se sa gjatë bërjes së cilitdo ushtrimi tjetër.

Për ta forcuar efektin e uljes galuc, vithet shtrëngoni me rastin e kthimit në pozitën sipër, ndërkaq komblikun nxirren para, transmeton Telegrafi.

Uljet galuc veprojnë në muskujt e gjatë të këmbëve dhe të prapanicës, ndërsa karrigia e lehtëson presionin në gjunjë.

Përparësi e këtyre ushtrimeve është që do të mund t’i bëni kudo qoftë. Pra, ngrihuni nga karrigia dhe bëni 4 x 20 ulje galuc.

Përsëritini çdo të dytën ditë…Do t’ju shpërblehet ky mund me kënaqësinë që do ta shfaqni kur të shikoheni në pasqyrë! /Telegrafi/