Shtëpia është ambienti ku kalojmë pjesën më të madhe të kohës tonë.

Shijet dallojnë, por të gjithë ndihemi më mirë kur qëndrojmë në ambiente ku ka elegancë, klas dhe enterier unik.

Kështu mund të duket edhe shtëpia juaj, dhe kjo së fundmi është bërë shumë e lehtë.

Pierre Cardin Home, brendi i njohur botëror, vjen në Kosovë me showroomin ku mund të kompletoni një enterier ekskluziv për shtëpinë tuaj.

Dhoma e ndejës

Ndihuni si mbret në dhomën tuaj falë klasit dhe elegancës që ofron Pierre Cardin Home Kosova.

Një prej hapësirave që ua ofron këtë ndjesi është këndi Sentinius, i cili ven me dizajn të sofistikuar, në një filozofi unike luksi.

Tepihët

Në Pierre Cardin Home gjeni tepihët më të mirë. E vetëm në këtë showroom mund të gjeni tepihët Jasmine, që vijnë me dizajn tradicional dhe reprezentativ të luksit në gërshetim të klasikes.

Dhoma e ngrënies

Dhoma e ngrënies meriton një përzgjedhje të thukët të detajeve, dhe në Pierre Cardin Home mund të kompletoni një tryezë që reflekton stilin dhe elegancën. Spikat seti Cratos, i cili duket i mrekullueshëm.

Tapetet

Tapetet e pIerre Cardin janë të materialeve më cilësore të kombinimeve të sileve Zebrano. Vërtet shtëpia juaj do të duket e kompletuar me tapetet që i jepin ngjyrim të gjallë hapësirës tuaj.

Zgjidhja e të gjitha dilemave për dukjen e shtëpisë tuaj si hapësirën më të bukur tuajën kanë marrë fund. Sepse Pierre Cardin Home Kosova është vetëm për njerëz si ju që zotërojnë elegancë, klas dhe ekskluzivitet në secilën formë.

Pierre Cardin me showroomin ekskluziv gjendet në Çagllavicë. Më shumë informacion gjeni në faqen zyrtare Pierre Cardin Home Kosova apo duke kontaktuar numrin e telefonit 049 537 537.

/Telegrafi/