Blogisti Tom Eisenberg, i cili udhëton dhe shkruan për përvojat e veta, di mënyrën më të mirë si paketohen gjërat

Videoja, të cilën me siguri e kanë shikuar më shumë se njëmbëdhjetë milionë herë, demonstron se si një grumbull rrobash mund të vendoset në një valixhe të vogël, e cila mund të kalojë si valixhe e dorës, transmeton Telegrafi.

Shikoni videon dhe binduni.

/Telegrafi/