Ndalimet me të këqija, në hapësirat më të pazakonta

Parkimi është një prej manovrave më të lehta, sepse kërkon shpejtësi të ulët dhe vetëm fokusim të lëvizjes, brenda linjave të lejuara, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, duket se ka shoferë aq të ngathtë dhe me aftësi tepër të dobëta parkimi, sa që nuk arrijnë ta lënë veturën ku duhet.

Nëse shikimi i tyre është në rregull, një ndër kërkesat themelore për të mbajtur patentën e shoferit, atëherë këto parkime janë absolutisht më të këqijat ndonjëherë.

Apo, janë shofer që nuk brengosen nëse bllokojnë të tjerët dhe nuk iu lë përshtypje nëse vetura tyre mund të jetë në rrezik. /Telegrafi/