Kohëve të fundit lojërat kompjuterike e kanë thyer çdo rekord sa i përket përdoruesve dhe ky numër po shkon në rritje në vazhdimësi.

Megjithatë, si çdo gjë e mirë që e ka një të keqe dhe anasjelltas, këto lojëra kërkojnë kompjuterë me performanca më specifike për një eksperiencë sa më të mirë.

Prandaj, Gjirafa50 e ka gjetur zgjidhjen ideale për të gjithë adhuruesit e këtyre lojërave, duke ofruar super kompjuterë me specifika dhe çmime të ndryshme, në mënyrë që të gjithë audiencës së gamerave në Kosovë të ju përshtatet.

Më poshtë mund t’i gjeni kompjuterët e rekomanduar ose të klikoni në ketë link, për të i shikuar të gjitha.

Gjirafa50 rekomandon

Kompjuter Gjirafa50 BlueJay

Kjo shtëpizë ka këto specifika: Intel Core i7, 8GB RAM, 240GB SSD, MSI GeForce GTX 1070 AERO

Për më shumë specifika dhe çmim klikoni këtu

Gjirafa50 PC LowProfile

Kjo shtëpizë ka këto specifika: Intel Celeron G3930, MSI GeForce GT 1030 2GHD4 LP OC, 2GB, 8GB RAM, 240GB SSD

Për më shumë specifika dhe çmim klikoni këtu

Kompjuter Gjirafa50 Panther

Kjo shtëpizë ka këto specifika: Intel Core i5, 8GB RAM, 240GB SSD, MSI GeForce GTX 1060 3GT

Për më shumë specifika dhe çmim klikoni këtu

Gjeni edhe shumë zgjidhje tjera për ju KËTU

Artikull i sponsorizuar