Tashmë po vonoheni, ndërkaq flokët i keni tepër të parregullta? Provoni këtë gërshet, i cili bëhet lehtë dhe shpejt!

Flokët nuk i keni edhe aq të pastra dhe të shkëlqyera, mirëpo ju aktualisht nuk keni as forcë as vullnet të kaloni nëpër procesin e larjes dhe rregullimit të frizurës, transmeton Telegrafi.

Kemi zgjidhje të shkëlqyeshme!

Rrjetet shoqërore qëmoti janë plot me tutoriale dhe fotografi të ndryshme, ndërkaq njëra ndër frizurat më të parapëlqyera në Instagram është e ashtuquajtura “gërshet-banania”, e cila është ideale për të gjitha rastet.

Shikojeni videon në të cilën shpjegohet e gjithë procedura.

/Telegrafi/