Sikurse qëndrimi në punë pas orari nuk është mjaftueshëm keq, tani një raport i ri thotë se femrat punojnë 13 minuta më gjatë sesa kolegët meshkujt çdo ditë.

Por, kjo vetëm në SHBA. Në vendet tjera të botës është edhe më keq, ku femrat punojnë mesatarisht 50 minuta më shumë sesa meshkujt çdo ditë.

Në Indi, Portugali dhe Estoni, gratë punojnë mesatarisht 50 ditë më shumë brenda një viti sesa kolegët meshkuj. Edhe në Britani të madhe femrat punojnë mesatarisht 16 minuta më shumë sesa meshkujt, e cila nëse konvertohet në ditë brenda vitit i bie 12 ditë çdo vit. /Telegrafi/