Nga meshkujt e këtillë duhet të keni shumë kujdes, përndryshe shumë lehtë mund të bëheni ish- e dashura e dikujt.

Joshja nuk bazohet vetëm në pamjen fizike dhe ky fakt shpeshherë harrohet nga meshkujt, andaj edhe fillojnë të sillen më ndryshe, transmeton Telegrafi.

Por, femrat nuk duhet të tolerojnë lloj-lloj sjellje të mashkullit.

Më poshtë, sipas ekspertëve, i keni disa sjellje të meshkujve të cilat janë të patolerueshme dhe që tregojnë se gjithmonë shpijnë në ndarje.

Sjellja e keqe me kamerierin

Qysh në takimin e parë mund ta kuptoni çfarë personi është. Nëse sillet keq me kamerierin, atëherë njësoj do të sillet me ju nesër.

Flet vetëm për veten

Femrave u pëlqejnë meshkujt që janë të interesuar pas jetës dhe hobive të tyre. Nëse ai flet vetëm për veten, atëherë nuk do të keni shumë vend tek ai për gjatë.

Në shtrat ia ndien vetëm për nevojat e veta

Edhe nëse në momentet më intime nuk ka ndjenja apo konsideratë për ju, atëherë largohuni nga ai menjëherë.

Flet vetëm për seks

Nëse ai mendon dhe flet vetëm për seks, atëherë seksi është qëllimi i vetëm i tij me ju. /Telegrafi/