Kush nuk i do dhuratat? Veçanërisht ato që na mbushin përplot jetë & energji çdo mëngjes!

Eksperti i gjumit – Dormeo, përveç gjumit të shëndetshëm & qetë ju dhuron FALAS setin jorgan & jastëk në vlerë 99.90€ në blerje të çdo dysheku Dormeo.

Zgjedhni dyshekun më të besueshëm dhe me të sigurt në treg! Me mbi 11 lloje, cilësi italiane, garancion 15 vjet – dysheku Dormeo GARANTON gjumë plot energji! Mbi të gjitha, ju ofron ditë produktive për kryerjen e të gjitha obligimeve tuaja të përditshme!

Mos prit më – THIRR FALAS në numrin pa pagesë 0800 100 90 dhe siguroj vetes gjumin e qetë plot energji ÇDO NATË, me garancion deri në 15 vite.

Pse është e rëndësishme të flesh në dyshek Dormeo?

Nuk ka rëndësi pozicioni juaj i gjumit, Dormeo ju dhuron mbështetjen e duhur në çdo pozicion gjumi!

Janë pikërisht materialet e testuara dhe të zhvilluara nga ekspertët, që e bëjnë dyshekun Dormeo zgjedhjen numër 1 për gjumë.

Secili nga 11 llojet e dyshekëve Dormeo janë të trajtuar me Clean Effect & Adaptiv për të siguruar ambient te pastër & pa baktere si dhe për të ofruar përshtatje të personalizuar dhe mbështetje të duhur.

Te vetmit dyshek në treg qe kanë të inkorporuar teknologjinë Octaspring, teknologji kjo e patentuar nga Dormeo.

Sustat Octaspring krahasuar me sustat e zakonshme metalike, janë të dizajnuara të veprojnë të pavarura nga njëra- tjetra që dmth që gjatë gjumit nuk do të ketë transmetim të lëvizjeve. Gjithashtu Octaspring ofron deri në 8 herë më shumë ajrosje, fakt ky që vërteton se dyshekët Dormeo ofrojnë ambiente gjumi të pastra dhe të shëndetshme.

Shfrytëzo ofertën pranverore – Kliko KËTU ose thirr falas 0800 100 90.

(artikull i sponsorizuar)