Një person është arrestuar pasi ka marrë motoçikletën e një personi tjetër, kinse për ta provuar para blerjes dhe nuk ia ka kthyer më.

Rasti ka ndodhur të enjten rreth orës 13:00, në Prishtinë.

Sipas raportit të policisë, me urdhër të prokurorit, i dyshuari është dërguar në qendrën e mbajtjes. /Telegrafi/