Në bienalen e sivjetme të prezantimit të makinave, që është zhvilluar në kryeqytetin francez, në Paris, janë prezantuar shumë modele dhe koncepte të reja.

Megjithëse Paris Motor Show nuk ka karakter gare, të gjithë duan të dinë se cilat ishin automobilat më luksozë, më të bukur dhe më të fuqishëm, transmeton Telegrafi.

Në përmbledhjen e mëposhtme, mund të shihni pesë veturat që janë cilësuar si më të mirat nga ekspertët dhe entuziastët, por pa ndonjë renditje sa i përket vendeve të para. /Telegrafi/

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 foto 2

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 foto 3LaFerrari APerta

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 foto 4

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 foto 5Honda Civic Type-R

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 foto 6

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 foto 7Porsche Panamera 4E

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 foto 8

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 foto 9Land Rover Discovery

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 foto 10

Këto janë pesë veturat më të mira nga Paris Motor Show 2016 foto 11Audi RS3