Martyn Ford popullatës së gjerë i është bërë i njohur pas rolit në filmin “Undisputed 4“ ku ka interpretuar personazhin “Nightmare“

Trupi i tij i pabesueshëm një numër të madh të adhuruesve të këtij seriali filmik i ka lënë pa fjalë, transmeton Telegrafi.

Martyn është i gjatë 203 centimetra dhe ka 147 kilogramë muskuj.

Siç thotë vetë Martyn, në ditët e tij të adoleshencës ka qenë “asht e lëkurë”, pastaj seriozisht u është përkushtuar stërvitjeve.

Pas afro dhjetë vjetësh stërvitjeje të mundimshme ka arritur që në tërësi të transformojë dukjen e vet.

Si duket tani Martyn mund ta shihni në stërvitjen e tij më poshtë:

/Telegrafi/