Joga ushtrimi sorrë është pozitë në të cilën bërrylat janë shumë më tepër të lakuar dhe nëngjunjët janë të vendosur direkt në parallëra.

Kjo është njëra ndër pozitat e para të balancimit në duar, për çka edhe kërkon nivel të caktuar të forcës në to, transmeton Telegrafi.

Megjithatë, sikur të pyesni se kur është koha e duhur të fillojmë t’i mësojmë, përgjigjja me siguri do të ishte menjëherë pasi që të kemi filluar të ushtrojmë jogë.

Për çdo pozitë duhet patjetër të jemi të vetëdijshëm para se ta mbizotërojmë, dhe atë mund ta arrijmë vetëm pasi ta kemi provuar atë pozitë.

blissology-yoga-crow-progression-12+3

Kjo është pozita në të cilën bërrylat shumë me tepër janë të lakuar dhe nëngjunjët janë të vendosur drejtpërdrejt në parallëra.

▪ Pozitë e cila na forcon duart
▪ Forcon muskujt e barkut
▪ Zhvillon përqendrimin
▪ Ndikon në balancimin
▪ Qarkullon gjakun nëpër organe të gavrës së stomakut

crow-poses-dynamique-01

/Telegrafi/