Vetura me e bukur për vitin 2016 e zgjedhur në festivalin presitigjioz “International Automobile Festival” sot shpaloset si premier nacionale tek Çarshia në Lagjen Marigona në orën 12:00.

E veçantë dhe tejet ekspresive në dizajn, me një gjatësi 4.85m, Renault Talisman është vetura e cila e bën diferencën nga çfarë kemi parë deri më sot.

Importuesi ekskluziv Auto Mita bën të ditur se kjo veture do të ketë çmimin fillestar për versionin dCi 22,500 euro dhe do të mund të blehet me këste prej 249€/muaj.

Gjithashtu si dëshmi e kualitetit, kjo veturë do të ofrohet me opsionin e garancionit prej 5 viteve.

v111

v222

v333