Ju të cilët e keni Gjermaninë në listën e vendeve që dëshironi t’i vizitoni në jetë, pa dyshim se ëndërroni për kështjellat mahnitshme, pamjet alpine, jetën e egër të natës në Berlin dhe për Oktoberfest-in.

Por, çfarë nëse i injoroni këto gjëra të zakonshme të Gjermanisë?

Gjermania është e mbushur me qytete të vogla magjike të cilat ju japin emocione përrallore përmes korridoreve me kalldrëm, shtëpive mesdhetare e shumë atraksioneve tjera.

Telegrafi më poshtë ju sjell disa prej fshatrave më magjikë të Gjermanisë, të cilat duhet t’i vizitoni të paktën një herë në jetë.

Ramsau

Rothenburg ob der Tauber

Ahrenshoop

Schiltach

Meissen

Miltenberg

Sieseby

Rudesheim am Rhein

Meersburg

Quedlingburg

Dinkelsbuhl