Charlie McCarron nga Canowindra e Australisë, do të nxjerrë në shitje koleksionin e tij me 60 vetura klasike.

Pensionisti 84-vjeçar pritet të fitojë miliona euro nga këto makina, të cilat i ka mbledhur për një kohë të gjatë, por që nuk është në gjendje të kujdeset për to, transmeton Telegrafi.

Në një ankand që do të zgjasë për tre ditë, qytezën e qetë ku jeton ai pritet ta vizitojnë mijëra entuziastë nga vende të ndryshme që duan të kenë nga një model të rrallë.

Në mesin e veturave që janë koleksionuar për 52 vite, mund të shihen modelet si Armstrong Siddeley, Commodore Papaya e GTS Monaro.

Nuk bëhet e ditur se sa do të jetë çmimi fillestar i makinave, por besohet se do të varet nga vjetërsia dhe gjendja në të cilën është. /Telegrafi/

Nxjerrë në shitje koleksionin e rrallë me 60 vetura klasike foto 2

Nxjerrë në shitje koleksionin e rrallë me 60 vetura klasike foto 3

Nxjerrë në shitje koleksionin e rrallë me 60 vetura klasike foto 4

Nxjerrë në shitje koleksionin e rrallë me 60 vetura klasike foto 6

Nxjerrë në shitje koleksionin e rrallë me 60 vetura klasike foto 7

Nxjerrë në shitje koleksionin e rrallë me 60 vetura klasike foto 5

Nxjerrë në shitje koleksionin e rrallë me 60 vetura klasike foto 6

Nxjerrë në shitje koleksionin e rrallë me 60 vetura klasike foto 8

Nxjerrë në shitje koleksionin e rrallë me 60 vetura klasike foto 9

Nxjerrë në shitje koleksionin e rrallë me 60 vetura klasike foto 10